Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Waarom kiezen voor Combell?

Tja, waarom zou je inderdaad voor Combell kiezen? Volgens ons zijn er wel honderden redenen. Maar we willen niet heel je dag in beslag nemen en daarom hebben we de belangrijkste redenen op een rijtje gezet.

Hostingspecialist sinds 1999

Combell is de absolute marktleider in hosting sinds 1999. We zijn geen groot telecombedrijf dat hosting als nevenactiviteit heeft. Hosting is voor 100% onze corebusiness. De medewerkers van Combell zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. En dat maakt jouw beleving als klant des te leuker. Dat garanderen we je.

"We go the extra mile", elke dag opnieuw.

We maken niet gebruik van onpersoonlijke callcenters maar bemannen onze service desk met onze eigen mensen. Die zitten te allen tijde klaar om jou als klant verder te helpen. En het beste van al? Het is volledig gratis en inbegrepen bij élk product.

De productkennis van alle collega's is van een ongezien niveau en specialiseren ons graag in elk segment. Oh, en als je wil langskomen op kantoor voor advies of hulp, dan ontvangen we je met een glimlach én een lekkere kop koffie.

We spreken jouw (code)taal

Combell is een lokale hostingspeler in hart en nieren. Ook 's nachts zijn we bereikbaar via e-mail of telefoon (gratis nummer!), en dat in het Nederlands, Frans of Engels. We praten graag en we praten zeker graag met jou.

Heb je een technisch probleem? Bel ons. Heb je hostingvraag? Of wil je iets specifiek weten over je factuur? Bel ons! En wees gerust, we hebben geen ochtendhumeur. 's Morgens vroeg kan dus ook.

Combell: focus op eigenwijze innovatie

Bij Combell zijn we eigenwijs in onze keuzes. Het is voor ons uiterst belangrijk dat we niet afhankelijk zijn van andere bedrijven voor onze infrastructuur, platformen, netwerk of controlepanelen. Waarom? Vrijheid. De vrijheid om innovatieve producten te ontwikkelen op onze manier, door te luisteren naar jou als klant.

Daarom ontwikkelen we alles zélf in-house. Innovatie is één van onze belangrijkste pijlers zodat je hostingoplossing altijd 'mee' is met de laatste nieuwe technologie.

Onmiddellijke activatie van al uw producten

Geen gedoe! Gewoon bestellen en live gaan, klaar. Zo simpel is het. Bestel en betaal je online, dan zijn je diensten binnen de 5 minuten actief. Als reseller werk je uiteraard met uitgestelde betaling waarvoor je maandelijks een factuur krijgt. Handig én overzichtelijk.

Niet-tevreden? Geld-terug!

Net zoals onze klanten op het web verkondingen dat we sublieme service leveren. Zelf zijn wij ook overtuigd van de kwaliteit van onze producten en bijhorende dienstverlening. Maar we willen nog een stapje verder gaan.

Ben je toch niet helemaal tevreden over onze dienstverlening of over onze producten? Dan krijg je het restant van je voorafbetaalde abonnementsgeld gewoon terugbetaald. En wees gerust, we gaan er niet moeilijk over doen. Integendeel, we zijn benieuwd naar je feedback zodat we ons kunnen verbeteren.

Onze hartslag? Dat zijn onze mensen.

Werken voor Combell, da's iets speciaals. Elke dag omringd zijn met de laatste nieuwe technologieën in een leuke en stimulerende omgeving, je zou voor minder elke dag met een glimlach komen werken. En dat we daarbovenop ook nog eens onze klanten gelukkig kunnen maken, da's helemaal meegenomen. En ontspannen doen we natuurlijk op tijd en stond. Spetterende feestjes tot in de vroege uurtjes of gezellig een pintje drinken met de collega's in ons eigen café.

Wil je een blik achter de schermen? Kijk dan zeker eens op Pulse voor leuke foto's en filmpjes, uitsluitend door Combell-medewerkers. Want de hartslag van Combell zijn onze mensen.

Award-winning hostingprovider

We kregen onder meer volgende onderscheidingen: Best Helpdesk (door PC Magazine), Trends gazellen award, Best Belgian Performer (door DNS.be) en beschikken over deze certificaten ISO 27001:2013, ISO 9001:2015, Microsoft Gold Partner & VMware Certified partner. Een verkeerde keuze maak je duidelijk niet met ons.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015
Top