Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Ondersteuning die je echt verder helptCombell gratis support

Bel ons

Elke dag gratis support van 8u tot 20u. Uitgezonderd feestdagen.

+31 (0)20 796 9999

Email support

Stuur ons een mailtje met je vraag. We antwoorden binnen de 24 uur.

Contact

Support pagina's

Ga zelf aan de slag met deze handige support artikelen.

Support pagina's

Géén wachttijden, daar gaan we voor

Combell Experts: marktleider in Benelux

Omdat je bij Combell top service en kwaliteit mag verwachten, staat ons premium support team elke dag voor je klaar. Geen eindeloze wachtmuziek voor je iemand aan de lijn krijgt, maar quasi onmiddellijk een echte specialist met diepgaande technische kennis. Zo ben je meteen geholpen zonder gedoe, zelfs in het weekend. En dat altijd gratis!

Wij luisteren naar jou

Bekwame en ervaren specialisten bespreken met jou in je eigen taal wat je dwars zit. De kwaliteit van onze communicatie dragen we hoog in het vaandel. Ons gesprek begint niet met de vraag of je "geprobeerd hebt het uit en terug aan te zetten". Geen gesprekken volgens een script of een sjabloon. Wij luisteren, wij werken mee met jou, en geven om je feedback.

Support elke dag beschikbaar en gratis

Onze gratis support is er voor jou van 8u tot 20u, op elke dag van de week, het hele jaar door. Omdat het internet nu eenmaal nooit slaapt. Voor onze specialisten zijn spoed en efficiency hun natuurlijke habitat. Zelfs een heuse rush schrikt ons niet af - wij halen de responstijd met gemak. En dit zonder enige wachttijd, je hebt altijd direct iemand aan de lijn.

Wij helpen je écht verder

Het is onze business om je IT omgeving veiliger te maken, en je leven simpeler. Wij gaan verder dan de standaard dienstverlening. De tevredenheid van de klant wordt bij Combell echt ernstig genomen. Onze niet aflatende helpdesk zal er alles aan doen om je te laten voelen dat je echt een gewaardeerde klant bent die volledige aandacht verdient, en geen gezichtloze account nummer bent.

Gratis verhuis van je website

Ja, onze hulpverlening gaat echt verder. Hoe ver? Tot bij je voormalige provider en terug, met je website in onze digitale verhuiswagen. Je persoonlijke Combell Mover zal een tijdschema voor je opstellen, je bestanden overzetten en de standaard Combell omgeving inrichten zodat jij en je site er zich thuis voelen.

IJzersterke SLA's

Wij stemmen onze support af op jouw maat - wij hebben verschillende niveaus van dienstverlening. Zo krijg je de Service Level Agreement die perfect bij je past. Jij bent de baas. Vertel ons wat er gedaan moet worden. Wij beloven je professioneel advies, flexibiliteit en nauwkeurigheid bij het opstellen van je overeenkomst.

Alle expertise die je nodig hebt

Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig. De teamleden van onze helpdesk zijn niet alleen professionele probleemoplossers. Wij hebben een bekwame ploeg ontwikkelaars samengesteld, die gespecialiseerd zijn in PHP, ASP.NET, WordPress, Drupal, Joomla, Prestashop, Dotnetnuke en Concrete5. En wedden dat we ook van je favoriete CMS gehoord hebben? Wij weten hoe het werkt, en zelfs waar het problemen zou kunnen geven, nog voor het echt gebeurt.

Combell Support
Top