Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Combell WaardenDe basis van onze identiteit

Waar staan we voor?

Een toonaangevende en ambitieuze rol spelen als duurzame onafhankelijke service provider in het hosten van IT systemen, infrastructuur & services voor en via het internet.

Ervoor zorgen dat IT infrastructuur en IT diensten voor iedereen (individuen en organisaties) als een nutsvoorziening voor en door het internet beschikbaar wordt. Als service provider zullen onze infrastructuur en diensten een echte meerwaarde opleveren en zullen zij naast het bieden van gemoedsrust het leven van iedereen een pak makkelijker maken en zich kan focussen op zijn/haar core business i.p.v. zich met IT langer bezig te houden.

Onafhankelijk

Combell bepaalt haar eigen weg. We zijn 100% in privé bezit en totaal onafhankelijk van leveranciers, technologieën of multinationals. Zo kunt u steeds rekenen op een objectieve oplossing op uw maat.

Specialisatie

Combell gelooft steevast in het 'do what you're good at' principe. We zijn geen IT bedrijf dat ook hosting aanbiedt, maar absolute experts met een duidelijke focus op alle aspecten van hosting.

Kwaliteit

Wij gaan er prat op constant te streven naar kwaliteit, doorheen onze volledige onderneming: van dienstverlening, medewerkers en processen tot investeringen in infrastructuur, hard- en software.

Lokaal

Onze markt is de Benelux, onze taal die van onze klanten.

Service

Combell draagt kwaliteit zeer hoog in het vaandel. We staan bekend om onze gratis premium support.

Innovatie en ondernemerschap

Wij zijn gepassioneerd door nieuwe technologieën, innovatie en ondernemerschap.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Combell legt sinds jaren de klemtoon op een aantal waarden waarbij duurzaamheid beoogd wordt in onze activiteiten en onze relaties met medewerkers, klanten en leveranciers. Als snel groeiend bedrijf erkennen we de noodzaak op een formele manier vorm te geven aan ons engagement inzake Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

4 werkthema's binnen MVO
Met onze "Principes voor maatschappelijk verantwoord ondernemen" engageren we ons tot een groeiproces waarbij we in samenwerking met onze medewerkers, klanten en leveranciers streven naar het invullen van onze economische, sociale en ecologische doelstellingen.

In een continu proces evalueren we in welke domeinen een potentiële wijziging in de activiteiten een positieve bijdrage kan leveren tot het invullen van onze economische, sociale, en ecologische doelstellingen. Ons engagement richt zich in hoofdzaak op de volgende vier thema's:

1

Onze klanten

We bouwen duurzame relaties met onze klanten. In onze dagelijkse dienstverlening beogen we erkenning, door onze klanten, van de meerwaarde die we bieden. Onze klantenservice denkt mee met de huidige en toekomstige behoefte van de klant en draagt dienstverlening, naast productkwaliteit, hoog in het vaandel. We zijn sinds 2007 als een van de eerste Benelux hostingproviders in het bezit van het ISO 9001:2015 kwaliteitslabel. Certificatie volgens de ISO 27001:2013 standaard voor informatiebeveiliging is gepland voor 2011.

ISO9001 ISO27001

2

Leefmilieu

Combell gelooft dat IT bedrijven door hun capaciteit tot innovatie en de voorbeeldfunctie die ze vervullen naar een groot consumentenpubliek een unieke bijdrage kunnen leveren tot een duurzame wereld. Combell engageert zich tot het uitbouwen van een duurzaam aankoop-, gebruik-, hergebruik en recylagebeleid, toegepast op alle producten en diensten waarop we beroep doen, gaande van IT-hardware en data centers tot kantoor- en informaticabenodigdheden.

3

Onze medewerkers

Onze medewerkers ondersteunen sinds meer dan 15 jaar +60.000 tevreden klanten in de Benelux. We willen onze medewerkers alle redenen geven om zich gedurende hun hele professionele leven bij Combell te blijven inzetten. Daarom voorzien we doorgroeipaden en professionele opleiding voor medewerkers die zich inzetten tot het mee-uitbouwen van de onderneming.

4

Maatschappelijke betrokkenheid

We spelen een actieve rol in de steun aan gemeenschappen, onder de vorm van samenwerkingsverbanden en ad-hoc acties, zowel in Nederland als buiten de landsgrenzen. Zo delen we onze IT-expertise met de onderwijssector en initiatieven van privéorganisaties, stellen we regelmatig IT-infrastructuur ter beschikking van humanitaire acties en zijn we "Diamond Investor" van ecoFoundation.

Top