Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

KBC

Nood aan expertise in domeinnaamregistratie

KBC is meer dan een bank. De internationale groep telt veel dochter- en zusterondernemingen en die bieden tal van diensten aan. Met elk een aparte website. Om daarbij het overzicht te kunnen bewaren ging KBC op zoek naar een partner die alle internetdomeinen registreert en beheert.

De Vraag van KBC

Wereldwijd domeinnamen registreren

KBC was op zoek naar een partner die wereldwijd alle domeinextensies van KBC kon registreren en daarnaast ook kon beheren. Op die manier wilde KBC vermijden dat ze domeinnamen zouden verliezen.

Gerelateerde diensten:

"Combell is één van de weinige spelers op de markt die alle domeinextensies kan registreren."

Onze oplossing

Domeinnaambeheer

Combell is een van de weinige spelers op de markt die alle domeinextensies kan registreren. Ook internationale domeinnamen kan Combell registeren, ook al is die procedure allesbehalve evident. Dit is een belangrijke dienst die Combell aanbiedt, interessant voor bedrijven die ook internationaal actief zijn.

Naast de registratie kan Combell KBC ook ondersteunen bij hun bijkomende vragen, of optreden als tussenpersoon. Verder registreert en ondersteunt Combell ook alle domeinnamen voor campagnes.

Een van de zaken die Combell opvolgt bij het beheren van de domeinnamen is hun vervaldatum. Ruime tijd vooraf signaleert Combell dit aan KBC, zodat de eventuele vernieuwing op tijd gebeurt. Deze gegarandeerde en proactieve opvolging heeft voor KBC het voordeel dat ze vermijden dat deze vervaldata over het hoofd worden gezien, bijvoorbeeld door personeelsverschuivingen.

De troeven van Combell volgens KBC

  • Optimale service en grote expertise
  • Vertrouwensrelatie
  • Combell biedt totaaloplossingen aan voor corporate klanten die het beheer van hun domeinnamen willen optimaliseren.

Download de volledige case (pdf)

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top