Gebruik SSH-gegevens in je FTP-programma

Je weet al hoe je jouw website kunt uploaden via FTP. Dit artikel toont jou hoe je FTP kunt gebruiken met jouw SSH inloggegevens, wat betekent dat je poort 22 kunt gebruiken.

Alles wat je moet doen is een FTP-client downloaden en installeren, en dan de juiste Host, Username, Wachtwoord en Poort invullen.

1. Log in op je controlepaneel
  2. Ga naar ‘Mijn producten’ > ‘Web hosting’.
  3. Klik op ‘Hosting details’ naast de website waar je wil inloggen.
  4. In het menu in de linkerbalk kies je ‘SSH’.
  5. Met SSH kan je een beveiligde verbinding leggen met jouw hostingpakket. Standaard is SSH niet geactiveerd. Je kan dit simpelweg activeren door op de schuifknop te klikken.Activeer SSH overzicht gegevens SSH
  6. Open nu instellingen voor jouw verbinding in jouw FTP client. Gebruik je Filezilla, dan zal dit er ongeveer zo uitzien:Open instellingen
  7. Bij HOST gebruik je jouw backup SSH host. Bijvoorbeeld: ssh000.webhosting.beBackup SSH host
  8. Bij USERNAME gebruik je de SSH username. Bijvoorbeeld: yourdomainnamecomSSH username
  9. Bij WACHTWOORD gebruik je het wachtwoord van de FTP-hoofdgebruiker
  10. Bij POORT vul je in ’22’
Updated on 8 maart 2020