Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Reseller
  4. Opties & instellingen
  5. Hoe kan ik mijn klanten toegang geven tot ssh? (Reseller)

Hoe kan ik mijn klanten toegang geven tot ssh? (Reseller)

Opgelet! SSH is enkel beschikbaar voor Linux hosting accounts. Om deze optie te activeren, volg je de onderstaande instructies.

1. Klik op ‘Reseller’ in het horizontaal menu bovenaan jouw controlepaneel.Reseller
  2. In het verticaal menu links kies je ‘Accounts’.Accounts
  3. Selecteer de Linux account waarvoor je de toegang wil activeren, en klik op ‘Beheer’.overzicht linux hosting
  4. In het menu links ga je naar ‘SSH’.SSH
  5. Klik op ‘Activeren’.
  6. De SSH details zullen verschijnen.SSH details
Updated on 4 maart 2020