1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Reseller
  4. Opties & instellingen
  5. Hoe kan ik een uniek ip adres toevoegen voor mijn klanten? (Reseller)

Hoe kan ik een uniek ip adres toevoegen voor mijn klanten? (Reseller)

Je kan een uniek / dedicated IP adres toevoegen aan het account van jouw klant, indien hij dit nodig heeft. Voor bijvoorbeeld het toevoegen van een SSL-certificaat is een uniek IP-adres vereist.

1. Klik op ‘Reseller’ in het horizontaal menu bovenaan jouw controlepaneel.Reseller
  2. Uit het verticaal menu links kies je ‘Opties’.Opties
  3. Je ziet nu een lijst met alle opties die je al geactiveerd hebt. Ga naar rechts onder en klik daar op de knop ‘+ Optie toevoegen’.
  4. Je ziet een lijst met alle mogelijke upgrades voor e-mail. Ga nu naar het tabblad ‘Uniek IP Adres’.Uniek IP-adres
  5. Selecteer een dienst, lees en aanvaard de gebruiksvoorwaarden, en klik op de knop ‘> Product optie’ bestellen.
Updated on 4 maart 2020