Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Bescherm uw domeinnaam

Meld u aan bij Trademark Clearinghouse (TMCH)

  • Bescherm uw geregistreerde merknaam online
  • Registreer als eerste uw merknaam bij nieuwe extensies
  • Geldig voor alle nieuwe top level domains (TLD's)
Contacteer ons
Voor vrijblijvende informatie

One-stop solution om jouw merknaam te beschermen

Bij alle nieuwe TLD's

Het TMCH geeft u de mogelijkheid om jouw merknamen te registreren in een wereldwijde databank. Door dit één keer centraal te doen, vergemakkelijk je nu al de registratie van jouw naam in de toekomst. De validatie gebeurt door een externe partij, Deloitte, via een infrastructuur van IBM.
Door het aanmelden van een geregistreerd merk heb je als eerste het recht om jouw naam in verschillende domeinextensies te registreren. Zo heeft bv. Audi als eerste het recht om 'audi.amsterdam', 'audi.app' of 'audi.cars' te registreren. Ook voor jouw merk kan dit interessant zijn om domeinkapers te snel af te zijn of gewoon om jouw voorrechten als merkhouder te doen gelden.Geniet van verschillende voordelen door te registreren in het TMCH.

1Registreer uw merk in het Trademark Clearinghouse via Combell.

2Neem deel aan sunrises (periodes voor de publieke beschikbaarheid) en claim uw merknaam als domeinnamen!

3Ontvang waarschuwigen wanneer iemand anders een domeinnaam met uw merknaam registreert

Geniet van verschillende voordelen door te registreren in het TMCHClaim als eerste jouw merknaam tijdens de sunrise periode!

Voor een domeinnaamextensie publiek beschikbaar wordt, krijgen bevoorrechte partijen de mogelijkheid om domeinnamen te registreren. Als je een gedeponeerde merknaam hebt die ook geregistreerd is in het TMCH, heb je in principe ook het voorrecht om deel te nemen aan een sunrisefase.

Blijf op de hoogte van misbruik van jouw merknaam

Tijdens de zogenaamde 'trademark claims service'-periode ontvangt zowel de potentiële registrant (de eigenaar) en de registrar (de beheerder) een melding als er een domeinnaam geregistreerd wordt met jouw merknaam. Op die manier kan er tijdig ingegrepen worden.

Verminder jouw administratieve lasten en kosten!

Aangezien we de volledige administratieve afhandeling voor onze rekening nemen, hoef je daar geen tijd in te investeren. Je kan rekenen op onze jarenlange ervaring om jou bij te staan in het claimen van de nieuwste generatie domeinnamen.

Combell handelt als agent in naam van merkhouders. We regelen zaken als de registratie van domeinnamen, aanmelding en vernieuwing in de TMCH-databank en ook alle documenten ('Signed Mark Data'-documenten) die hiermee gepaard gaan. Jij krijgt de keuze om jouw merknaam te registreren in de databank voor 1, 3 of 5 jaar.

Domeinnaam registreren? Bel Jasper voor advies.

Onze specialisten staan elke dag klaar met gratis domeinnaam advies. Aarzel niet om Jasper en zijn collega's te contacteren via e-mail of gratis telefoon.

+31 (0)20 796 9999

Top