Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Klasse A multi datacenter

Een hoogst beveiligde locatie om de data van uw organisatie te hosten. Een uiterst beschermde, goed uitgeruste faciliteit, waar duizenden machines staan die onderhouden worden door experten met jarenlange ervaring. Maar nu wordt dit verdubbeld. Wij bieden u toegang tot niet één maar twee datacenters, die als één enkel logisch netwerk functioneren. Dubbele waarborg op hoge beschikbaarheid. U zal meer dan genoeg resources ter beschikking hebben en een redundante verbinding om uw verkeer te routeren of uw back-up te onderhouden. Onze servergebouwen zijn perfect uitgerust volgens de hoogste normen om ononderbroken prestaties, connectiviteit en duurzaamheid van de hardware te garanderen.

  • Aangepast netwerk en routing management
  • Vliegensvlugge snelheid en redundante connectie
  • Geen onverwachte kosten
  • Beveiligde toegang op alle locaties
  • Stroom altijd gewaarborgd
  • Veilige back-up en restore

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Hoge beschikbaarheidswaarborgen

Hoge beschikbaarheidswaarborgen

Een goede back-upstrategie is een demonstratie van een slimme strategie. Geen back-up maken van data is een van de voornaamste oorzaken van grote onverwachte kosten voor bedrijven. Hebt u een fool-proof back-up strategie? Zelfs als een grote ramp een volledig datacenter zou vernielen, dan zouden uw applicaties bij ons blijven draaien op een veilige locatie, mijlenver weg. Bedrijfscontinuïteit is verzekerd.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Onafhankelijke en veilige provider

Wij zorgen voor het netwerk en routing management, onafhankelijk van andere externe transit providers. Hoog beveiligde toegangsprocedures worden op alle locaties toegepast, vermits we er alles aan doen om indringers buiten te houden. U bent veilig tegen alle risico's. Uiterst gevoelige brandmelders staan klaar om bij de minste vonk het vuur te doven.

Onafhankelijke en veilige provider

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top