Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Border Gateway Protocol (BGP)

Kies voor de hoogste uptimegaranties en de snelste prestaties dankzij het Border Gateway Protocol. Dankzij deze technologie kiest het verkeer naar uw applicatie automatisch het snelste en veiligste pad.
BGP-technologie laat u toe om zonder downtime over te schakelen op een live backup op een andere locatie als er problemen opduiken. Maar evengoed helpt het om DDOS-aanvallen te weerstaan.

  • Uw garantie voor de hoogste uptime
  • Altijd de snelste route naar uw applicatie
  • Perfect synchrone backup in ander datacenter
  • Overschakelen naar een backup zonder downtime
  • Helpt DDOS-aanvallen te weerstaan
  • Volledig op maat uitgewerkt door onze engineers

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Live backup in meerdere datacenters

Live backup in meerdere datacenters

Door de combinatie van meerdere locaties en het juiste gebruik van het Border Gateway Protocol bent u verzekerd van een hoge beschikbaarheid.
Uw data wordt dan live gesynchroniseerd over meerdere locaties. Daardoor bent u beschermd tegen downtime wanneer er een calamiteit gebeurt tijdens een onderhoud of upgrade op de originele locatie. Dankzij BGP wordt het verkeer naar uw applicatie automatisch doorgestuurd naar een replica op een andere locatie.

De beste garantie bij DDOS-aanvallen

Het Border Gateway Protocol wordt ook gebruikt om bij een DDOS-aanval uw verkeer doorheen een krachtige, intelligente filter te routeren.
Ontdekken onze monitoringsystemen ongebruikelijk veel verkeer naar uw applicatie, dan sturen we al dat verkeer eerst door een filter, NaWas. Malafide verkeer wordt daardoor geblokkeerd waardoor uw applicatie toch normaal blijft werken tijdens zo’n DDOS-aanval. Legitiem verkeer geraakt nog steeds op uw website of applicatie.

De beste garantie bij DDOS-aanvallen
De beste garantie bij DDOS-aanvallen

De snelste route naar uw applicatie

BGP kan overweg met enkele honderdduizenden actieve routes. Dit is essentieel voor een optimale toegang naar toepassingen die voor het hele internet toegankelijk moeten zijn. BGP is daarom een de facto standaard bij de transit-providers. Combell beheert zelf zijn netwerk op het niveau van de routering en beschikt over een uitstekende kennis van BGP en een reeks andere router-protocollen.

BGP zoekt ook op elk moment en per individuele route de snelst beschikbare link. BGP baseert zijn routering op het snelst mogelijke pad en dus het minst aantal ‘hops’ of tussenpunten om zijn uiteindelijke doel te bereiken. De routers melden permanent welke achterliggende systemen via hun route bereikbaar zijn. Wanneer een route plots niet langer beschikbaar is, of wanneer er een sneller route verschijnt, kiezen de naburige routers automatisch voor de andere route.

Alternatieven zoals DNS-gebaseerde herroutering zijn gebonden aan zeer korte TTL-tijden (time-to-live), wat zorgt voor verhoogde overlast op uw DNS-servers. Bovendien heeft u geen enkele garantie dat alle andere DNS-servers deze TTL-tijden zullen respecteren. Aanpassingen zijn daardoor niet automatisch overal ter wereld actief. BGP biedt hiervoor een oplossing en garandeert dat alle aanpassingen meteen actief zijn, waar ook ter wereld.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top