Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Back-ups van uw hostingomgeving

Altijd voorbereid in geval van nood

Dagelijks complete back-up

Met VMware Consolidated back-up

Dagelijks maken we een complete back-up (snapshot) van uw hostingomgeving met Veeam. We gebruiken ook Snapvault om back-ups te maken van NAS-volumes en DPM/legato voor fysieke omgevingen.

Deze snapshots worden weggeschreven naar een extern opslagapparaat in een ander datacenter, zodat u in één klap beschikt over offsite back-up.

Die back-up houden we 30 dagen bij zodat u makkelijk bestanden op uw applicatie herstelt.

Inclusief databanken en locked files

Dankzij application aware back-ups

Een normale back-up houdt geen rekening met beveiligde bestanden of de data in uw databanken.
Wilt u die toch meenemen in uw back-ups dan voorzien we hiervoor verschillende oplossingen zoals een dagelijkse 'dump' van uw databases, VSS...

Die gegevens schrijven we weg naar een beveiligde folder die u enkel via een beveiligde VPN-verbinding bereikt. Daardoor wordt alle data geëncrypteerd als u die wil raadplegen, wat zorgt voor een optimale beveiliging!

Startklare back-ups in noodgevallen

Klaar voor disaster recovery

Met onze back-up herstelt u niet alleen één enkel bestand, u bent ook voorbereid op een worstcase-scenario.
In geval van een volledige systeemscrash gebruiken we de back-up voor een supersnelle disaster recovery. Daarbij lanceren we een nieuwe server met de meest recente back-up van uw hostingomgeving.

Wilt u zich beschermen tegen dataverlies van zelfs maar enkele uren, dan breiden we uw back-up uit met replicatie. Daarmee hebt u op elk moment een perfect gesynchroniseerde back-up. De beste beveiliging tegen dataverlies!

Wat als de back-up faalt?

Bij incidenten met uw hostingomgeving

Indien de back-up van uw server niet geslaagd zou zijn, dan ontvangen onze systeembeheerders onmiddellijk een melding. Zij brengen u meteen op de hoogte en bespreken de mogelijkheden:

  • Ofwel wordt de back-up overdag opgestart
  • Ofwel slaat u de gefaalde back-up over en wacht u tot de volgende nacht. In dergelijke uitzonderlijke situatie is uw back-up maximaal 48 uur oud.

De tijd om een back-up te nemen is sterk afhankelijk van de hoeveelheid data en aantal bestanden op uw hostingomgeving. Door snapshot-technologie wordt deze duurtijd (RTO) tot een minimum herleid.

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top