Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Datacenters van topkwaliteit

Neem een kijkje achter de schermen


Zwaar beveiligde toegang

Zonder toelating komt niemand erin

Prikkeldraad, bewakingscamera’s en patrouilles de klok rond, alles doen we eraan om indringers buiten te houden.

Daarbovenop is de enige toegang tot de serverzalen beperkt tot een sas waar u enkel met voorafgaande registratie voorbij komt.

Niemand komt in de buurt van uw server die er niet moet zijn!

Datacenter Security
Datacenter Power

Altijd stroom gegarandeerd

Geen stroom in de Benelux? Wel in ons datacenter!

Kamers vol batterijen vangen de kleinste stroomonderbrekingen op. Zo moet uw server nooit herstarten door een stroomtekort.

Bij langdurige onderbrekingen wekken 11 scheepsmotoren meer dan genoeg stroom op om het hele datacenter online te houden.Ze zijn continu voorverwarmd om meteen op te starten als het nodig is.

Raken de gigantische brandstoftanks na enkele dagen leeg? Dan hebben we sluitende contracten met leveranciers in binnen- en buitenland om ons continu te bevoorraden.Zelfs een brand is onmogelijk

We blussen zonder water om uw server te sparen

Ons brand-detectie systeem is zo gevoelig dat zelfs het kleinste vonkje direct gespot wordt.
Maar blussen met water is nefast voor de hardware. Daarom gebruiken we argoniet-gas dat alle zuurstof uit een ruimte haalt. Het vuur dooft meteen en maakt geen kans om verder uit te breken!

Datacenter Fire Detection System
Datacenter Servers


Perfecte condities

De serverzalen blijven perfect op temperatuur

Uw server mag natuurlijk niet oververhit geraken. Daarom zorgen we voor de perfecte condities. Stof wordt gefilterd en de temperatuur blijft continue onder controle.

Beveiligd tegen DDOS-aanvallen

Zodat hackers uw website niet offline halen

Zo’n DDOS-aanval vergelijk je best met een autosnelweg tijdens de ochtendspits. Er wordt teveel verkeer naar uw website gestuurd om het allemaal vlot te laten passeren. De weg slibt dicht en het verkeer vertraagd en komt zelfs tot stilstand. Resultaat, uw website gaat offline.

Om zo’n DDOS-aanval te weerstaan hebt u een heel brede weg nodig. Daarom heeft ons netwerk een capaciteit van 100 gigabit / s. Vergelijk het met een autosnelweg die opeens 100 rijbanen heeft ipv 3. Laat die hackers maar komen.

Datacenter Servers
Datacenter Servers


Snelst mogelijke internetverbinding

Naar alle lokale providers

Wat ben je met snelle servers als de verbinding met het internet zelf traag is? Om ervoor te zorgen dat uw website of applicatie optimaal presteert, zijn onze datacenters uitgerust met de snelst mogelijke internetverbinding. En dat naar elke lokale provider zoals KPN, Vodafone,...

Nu bestellen

Combell Webhosting

Webhosting van topkwaliteit

vanaf 5,99 maand
Top